Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Find markedets bedste priser på service og reparation af dit ur | Billigeure.dk

Find markedets bedste priser på service og reparation af dit ur

Uanset om du sværger til Seiko, Rolex eller et billigt armbåndsur fra det lokale supermarked, vil du over tid opleve at uret begynder at gå forkert eller på anden måde trænge til en kærlig hånd. Hvis du syntes markedet for køb af ure var kompliceret, er det nu tid til at avancere til junglen af reparatører og servicecentre for ure. I denne guide vil vi forsøge at guide dig til den bedste beslutning, og samtidig spare dig for unødige omkostninger når dit ur er i stykker eller skal til service.

Trin 1 – Afklar dit behov fra starten

Præcis som du kender det fra din bil, skal dit ur fra tid til anden enten repareres eller til serviceeftersyn. Det kan udføres enten på et autoriseret værksted eller på et uautoriseret af slagsen, og dette centrale valg er også det første, du skal træffe, når dit ur skal til reparation eller service. Vælg autoriseret hvis du planlægger at skulle sælge eller bytte uret senere, og vælg uatoriseret hvis du dybest set bare gerne vil have dit ur tilbage i god stand, men er lidt ligeglad med de stempler, du dybest set betaler rigtig meget ekstra for hos den autoriserede reparatør.

Trin 2 – Spil dine muligheder ud mod hinanden

Et almindeligt ureftersyn kan ofte løbe op i flere tusinde kroner, men markedsprisen spænder vidt alt efter hvor i landet, du befinder dig, og en lang række andre parametre. Før du træffer den endelige beslutning, giver det derfor god mening at indhente priser fra en række forskellige leverandører og spille dem ud mod hinanden. Det strider ganske vist lidt mod vi danskeres meget konservative forbrugsvaner, men kan i sidste ende spare dig for tusindvis af kroner for et produkt, der er fuldstændig det samme overalt. Det er alt andet lige sund fornuft.

Trin 3 – Husk at agere hurtigt

Mekaniske ure er meget komplekse små maskiner, der skal repareres hurtigt og effektivt når de går i stykker. Hvis du fortsætter med at udskyde selv simple reparationer, er der stor fare for at skaden bliver forværret på grund af de mange bevægelige dele i værket. Tag kontakt til de første urmagere i samme sekund, du oplever fejlen, og husk at overholde servicebogen hvis du ønsker at sælge eller bytte dit ur senere hen. Præcis som vi kender det fra eksempelvis bilmarkedet, er en fuldt udfyldt servicebog en helt central blåstempling af dit ur i en salgssituation.