Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hvilket ur skal jeg vælge? | Billigeure.dk

Hvilket ur skal jeg vælge?

Når der skal købes ur er et klart spørgsmål, hvilket et ur skal jeg vælge. Mange af de nye digitale ure kan også kombineres med sport, og det er smart hvis man dyrker meget sport. Derimod ser analoge ure lidt mere stilfulde ud.

Analoge ure

De analoge ure er mere stilfulde og opfylder langt de flestes behov. Priserne er tit lidt højere end de digitale ure, men man får også et helt andet produkt. Se for eksempel de lækre Certina ure. Urværket er langt mere kompliceret, og derfor er prisen også et svar derudfra. Prisen går fra få hundrede kroner til mange hundrede tusinde, og det kommer helt an på hvad man vil have. Der er mange ældre ure der er meget dyre, specielt sjældne ure der er lavet i et begrænset antal. Den slags ure er tit meget eftertragtede og derfor og det er også afspejlet på prisen. De schweiziske ure som Breitling, Omega og Rolex kan tit komme op i svimlende summer, men godt ur kan købes for 20-40 tusind og så er præcisionen og kvaliteten også i top. Disse mærker har også ure i et langt højere prisleje, men den schweiziske kvalitet koster ikke mere end de her 20-40 tusind, selve uret er ikke bedre desto dyrere det bliver, prisen er her et udtryk for hvilke metaller der er brugt og hvor mange magen til der er produceret. De store ur mærker laver sommetider specielle udgaver af deres ure, og de kan tit ende med enorme beløb eftersom der kun findes et begrænset oplæg.

Digitale ure

Et digitalt ur kan være smart at have, hvis man dyrker meget sport. Der kan købes mange ure hvor funktioner fra sporten er integreret i uret, for eksempel funktioner som stopur, pulsmåler, GPS og så videre. Hvis du ikke har noget imod at bruge et sådan ur til hverdag, kan det være et godt alternativ til at have både et hverdags ur, men også et sports ur. Det klare alternativ er at have to ure, men muligheden for en kombination findes. Det digitale ure har et mere sporty look, men derimod får man også et ikke så stilfuldt ur. Priserne afhænger af hvilket mærke og hvilke funktioner man vil have, men kan ofte købes for en overskuelig pris og det er sjældent at prisen kommer over femtusinde . Selve urværket er også langt mere simpelt så man kan også få noget for pengene i forhold til analoge ure.