Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Invester dine penge i ure | Billigeure.dk

Invester dine penge i ure

Så snart et ur er taget i brug falder det i værdi, sådan er det ligesom med mange andre ting – desværre. Generelt falder ure i værdi, og det er også derfor du tit kan gøre et godt kup ved at købe brugt. Der er dog undtagelser hvor ure stiger i værdi, og hvis du følger denne guide skulle du gerne være bedre rustet til at sætte nogle af dine penge i ure.

1. Sørg for at vælge et mærke der er nemt at sælge igen Det kan lyde banalt, men der er stor forskel på hvilke ur mærker du sætter dine penge og hvor stor fortjeneste du ender ud med. Især de store modeller fra mærker som Panerai, IWC, Omega og Rolex er gode ure at sælge videre. Det er vigtigt at sætte sine penge i nogle store pålidelige mærker, og hvis man især har råd til at sætte sine penge på de lidt dyrere modeller, er der større chance for at pengene gerne skulle komme godt igen, når man en gang vil sælge.

2. Vær opmærksom på at uret ikke bliver for gammelt Intet varer evigt og det gør ure heller ikke. Mange store mærker såsom ovennævnte Rolex har en leveringsgaranti på reservedele på 30 år efter produktionstop. 30 år lyder måske af meget, men desværre sker det sommetider at der man står og har brug for en reservedel efter de 30år, er udløbet og så er der ikke meget at gøre. Det er derfor en god ide at passe godt på uret, og sørge for at det bliver opbevaret ordenligt. Samtidig skal du løbende få kigget på det af en professionel. Ure er modtagelige over for støv, temperaturer og fugt der alt sammen kan være med til at forkorte dit urs levetid, og dermed gøre din gode investering til en knap så god investering.

3. Formuen ligger i historien Der er helt klart penge i brugte ure, det er der ingen tvivl om. De helt dyre ure er dog dem der fortæller en historie. Hvis en bestemt person har brugt uret, eller det er knyttet til en hvis begivenhed er det at urene for alvor stiger i pris. Et eksempel var Stein Baggers ur et Vacheron Constantin, uret blev vurderet til et sted mellem 80-100.000kr det endte pænt over vurdering godt 155.000kr, alt sammen fordi at en hvis person har brugt det og der var knyttet en historie til uret.

Find ure her.