Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/billigeure.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Sådan passer du godt på dit nye ur | Billigeure.dk

Sådan passer du godt på dit nye ur

Uanset om du planlægger at beholde dit nyerhvervede ur for evigt eller at sælge det videre i fremtiden, giver det som regel god mening at passe godt på det.

Det er trods alt en stor og dyr investering, og slid har det med at påvirke den potentielle gensalgsværdi ret markant. I denne guide kigger vi nærmere på korrekt vedligeholdelse af ure, så du forhåbentlig kan passe rigtig godt på dit nye ur. Læs med og bliv klogere på, hvordan du passer rigtig godt på dit nye ur:

Tag aldrig dit ur med i bad
Selvom langt de fleste ure, herunder selvsagt også de kendte og populære dykkerure fra store schweiziske urmærker, er lavet til at fungere adskillige meter under havoverfladen, betyder det altså ikke at du bør tage dit ur med i bad. Problemet er at selv meget skånsomme sæbe- og shampooer indeholder en lang række kemikalier og kunstigt fremstillede stoffer, der kan svække urets forskellige dele og skade urets både indre og ydre.

Hvor meget vil du passe på dit ur?
Det næste bevidste valg, du skal træffe for at passe bedst muligt på dit ur er, hvor meget du er villig til at passe på det? Denne beslutning kan på mange måder sammenlignes med vores dyre iPhones og øvrige smartphones, hvor nogle vælger at gå til ekstremer for at undgå selv små ridser, mens andre er mere large og måske endda foretrækker et lidt mere unikt og individuelt præg.

Reager hvis dit ur går i udu
Ure, og især ure med komplekse værker, er konstrueret på en måde, der som oftest betyder at en lille skade med tiden vil udvikle sig og blive mere og mere dominerende. Derfor er det meget vigtigt, at du tager kontakt til din nærmeste urmager så snart, du oplever at uret går dårligt eller står helt stille. Han vil have mulighed for at identificere problemet nemt og hurtigt, og det kan på den lange bane spare dig for rigtig mange dyre reparationer.

Husk at få dit ur serviceret
Især hvis du vælger at købe dit ur hos en fysisk urmager, følger der som regel en eller anden form for serviceaftale med. Den sikrer at dit ur med jævne mellemrum bliver tjekket fra a-z, og at forskellige problemer derfor kan identificeres før de begynder at gøre skade på selve uret og dets funktionalitet. Priserne varierer meget, men nærmest uanset hvad giver investeringen mening på lang sigt.